Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Calvin Bassey: ‘Ik wil me meer aanpassen aan Ajax-stijl’

Calvin Bassey kwam deze zomer voor een vermogen over van het Schotse Rangers FC. En de Nigeriaan hoopt nog veel te leren bij zijn nieuwe werkgever Ajax. In dit seizoen wil hij zijn uiterste best doen om zich aan te passen aan de Ajax-stijl.

“Ik wil me vooral meer aanpassen aan de stijl. Ik wil de stijl van Ajax beter bergijpen, waardoor ik mezelf daar beter bij kan aanpassen”, vertelt Bassey in zijn documentaire ‘Bassey: Aim for the stars.’ Ook geeft hij nog wat uitleg over zijn visie op die stijl.

“JurriĆ«n Timber staat soms ook ineens op het middenveld en al mijn vrienden vragen dan hoe hij daar komt. Maar hij laat het wel werken voor ons. Ik kan je niet vertellen hoe, maar aanpassen is nu mijn doel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *