Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax wil minstens 35 miljoen euro voor Argentijnse verdediger’

Ajax wil minimaal 35 miljoen euro vangen voor Nicolas Tagliafico. Dit weet het het Argentijnse medium Olé te melden. Tagliafico is recentelijk al gelinkt aan zowel Barcelona als Chelsea, al zijn concrete aanbiedingen nog niet binnengekomen in Amsterdam.

Chelsea-manager Frank Lampard ziet naar verluidt Ben Chilwell als eerste optie voor de linksbackpositie. Mocht een deal met Leicester City echter mislukken, dan komt Tagliafico in beeld. Barcelona lijkt eerst spelers van de hand te moeten doen, voordat er kan worden gesproken over de komst van de Ajax-verdediger naar het Camp Nou. Paris Saint-Germain, eveneens gelinkt aan Tagliafico, lijkt een voorkeur te hebben voor Alex Telles, die momenteel onder contract staat bij FC Porto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *