Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘AZ wil de hoofdprijs ontvangen voor Myron Boadu’

AZ zal deze zomer haar topscorer Myron Boadu niet zomaar laten gaan. De Alkmaarders willen namelijk een recordbedrag voor hem gaan vangen.

Met 22 miljoen euro is Vincent Janssen vooralsnog de duurste AZ’er aller tijden. De spits maakte beduidend meer doelpunten dan Boadu alvorens hij naar Tottenham Hotspur transfereerde, maar desondanks denkt de AZ-leiding voor laatstgenoemde een hoger bedrag te kunnen ontvangen. Calciomercato noemt ‘minimaal 25 miljoen euro.

AC Milan is nadrukkelijk in verband gebracht met Boadu. De AZ’er heeft wel concurrentie van Luka Jovic (Real Madrid) en Donyell Malen (PSV), maar lijkt goedkoper dan zijn twee collega-spitsen. Het is alleen niet duidelijk of de Italianen 25 miljoen euro kunnen en willen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *