Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Dylan Vente verdient bij Feyenoord meer dan de minister-president’

Journalist en clubwatcher van Feyenoord Mikos Gouka heeft een boekje opengedaan van de exorbitante salarissen die er bij de Rotterdammers worden verstrekt. Na het tijdperk-Sjaak Troost verdient de gemiddelde Feyenoord-speler gemiddeld circa één miljoen euro per jaar.

Troost nam ad interim de honneurs waar na het vertrek van technisch directeur Martin van Geel. Eén van zijn meest besproken wapenfeiten was het vastleggen van Liam Kelly: de Ierse Engelsman kwam op voorspraak van Jaap Stam, kreeg een jaarsalaris van zes ton, maar is al gewogen, te licht bevonden en aan Oxford United verhuurd. Nicolai Jörgensen, Jens Toornstra en Steven Berghuis verlengden allen hun contract en verdienden ruim één miljoen per jaar, net als zomerse aanwinsten Luciano Narsingh en Leroy Fer, schrijft Gouka in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Dylan Vente (foto) kwam er nog nauwelijks aan te pas bij Feyenoord en werd afgelopen maanden aan RKC Waalwijk verhuurd, maar verdient wel een bovenmodaal salaris, stipt de clubwatcher aan. ‘Zo heeft het nieuwe Feyenoord O21 in Dylan Vente straks een spits die met ruim 200.000 euro veel meer verdient dan onze premier.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *