Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Twee Italiaanse clubs willen Calvin Stengs overnemen van AZ’

Mark van Bommel is in beeld om de nieuwe trainer van het Duitse Schalke 04 te worden. Het gaat bij die club al tijden niet goed. De formatie uit Gelsenkirchen won de eerste wedstrijd van 2020, maar is sindsdien helemaal de weg kwijt en na de competitiehervatting lijkt het zelfs helemaal nergens meer naar.

Er gaan dan ook geluiden dat Schalke 04 al kijkt naar de eventuele opvolging van David Wagner, wiens baan volgens de clubleiding nog niet ter discussie staat.

Trainer als Ralf Rangnick, Roger Schmidt, Ralph Hasenhüttl zijn geen opties meer. Om die reden kijkt de club naar alternatieve opties. BILD noemt oud-speler Raúl als optie met een ervaren assistent aan zijn zijde, maar er gaan geluiden dat Real Madrid in hem de opvolger van Zinedine Zidane ziet. Daardoor zou Van Bommel in beeld komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *