Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord alleen nog de transfermarkt op bij vertrek Berghuis’

Er worden geen transfers meer verwacht bij Feyenoord deze transferperiode. Alleen bij de verkoop van Steven Berghuis zullen de Rotterdammers zich nog gaan roeren.

Op maandagochtend zijn er nog geen ontwikkelingen op de transfermarkt rondom Berghuis en als dat zo blijft meldt Feyenoord zich niet meer voor een nieuwe speler. Dat weet RTV Rijnmond te melden, dat gesproken heeft met Arnesen. Als de captain van de Rotterdammers wel nog vertrekt, zal de Deen snel schakelen. De deadline in Nederland ligt op dinsdagavond om 23.59 uur.

Dat betekent dat de wens van trainer Dick Advocaat om nog een extra spits aan de selectie toe te voegen waarschijnlijk niet wordt ingewilligd. De Kleine Generaal opteerde rond het competitieduel bij Willem II (1-4 winst) voor een transfer van Joshua Zirkzee, die bij Bayern op de verhuurlijst staat. Het lijkt niet van een dergelijke transfer te gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *