Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

OFFICIEEL: PSV verrast en haalt speler van Bayern Munchen binnen

PSV heeft zich versterkt met een nieuwe speler. Volgens de Telegraaf komt Adrian Fein namelijk op huurbasis over van Bayern Munchen.

Men schrijft op de maandagmorgen: “Adrian Fein (21) is onderweg naar PSV. De Eindhovenaren zullen het Duitse talent een jaar huren van Champions League-winnaar Bayern München. De 1 meter 86 lange verdediger wordt de vervanger van landgenoot Timo Baumgartl bij PSV. Hij staat na een mislukt seizoen voor een verhuur aan het Engelse Fulham.”

Technisch manager John de Jong heeft het behoorlijk druk: “Fein is één van de drie nieuwe aanwinsten die PSV in de laatste uren voor de deadline nog wil strikken. Zo wordt er ook nog gekeken naar een aanvallende versterking door het vertrek van Bruma en een vleugelverdediger.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *