Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV wil Griekse verdediger Panagiotis Retsos aantrekken’

De Griekse verdediger Panagiotis Retsos is naar verluidt in beeld bij PSV. Hier maken diverse Griekse media melding van. Retsos is een Griekse verdediger die sinds 2017 onder contract staat bij Bayer Leverkusen.

Daar speelde hij in drie seizoenen 35 officiële wedstrijden. Afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor Sheffield United, maar kwam mede door het coronavirus alleen als invaller in actie tijdens de FA Cup. Sinds de competitie in Engeland weer werd hervat behoorde hij al niet meer tot de wedstrijdselectie.

Retsos is een vijfvoudig international van Griekenland, maar werd tweeenhalf jaar geleden voor het laatst opgeroepen. In Duitsland heeft hij nog een contract voor twee seizoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *