Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Kevin Strootman zet zijn loopbaan voort bij Genoa’

Kevin Strootman gaat hoogstwaarschijnlijk vandaag zijn transfer afronden naar het Italiaanse Genoa. Als hij door de medische keuring komt dan verruilt hij Marseille voor de club.

“Ik ben heel blij om hier terug te zijn”, liet hij optekenen door Sky Italia. “Ik heb hier vijf mooie jaren gehad en ben naar Frankrijk gegaan, maar deze kans moest ik aangrijpen. Ik zat in een situatie die niet goed was, speelde weinig dit seizoen. Met mijn familie kwam ik tot de conclusie dat ik terug wilde keren naar Italië.” De dertigjarige middenvelder kwam dit seizoen slechts eenmaal in actie en verloor daardoor zijn plek bij het Nederlands elftal.

Bij Genoa moet hij helpen degradatie te voorkomen. De ploeg, waar Lasse Schøne vorige week zijn contract liet ontbinden, bezet de voorlaatste plaats. “Ik wil het team helpen met mijn ervaring. Er lopen een paar goede spelers rond.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *