Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Luuk de Jong onderweg terug naar PSV’

Luuk de Jong zou weer onderweg zijn terug naar PSV. Met dit nieuws pakt het Spaanse medium Don Balon uit. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Sevilla.

De Oranje-international was in een aantal grote duels nog belangrijk, waaronder de finale van de Europa League, maar de conclusie dit seizoen is dat hij toch niet in staat is om permanent aan te haken op dit niveau. Om die reden zou de club uit Andalusië de samenwerking willen beëindigen.

Don Balón schrijft dat ‘alles erop wijst’ dat De Jong terug zal keren naar de Eredivisie, naar PSV om precies te zijn. Het medium stelt dat PSV op die manier een duidelijk signaal wil afgeven aan Ajax, dat net Sébastien Haller heeft gecontracteerd als nieuwe spits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *