Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Steven Berghuis had geluk dat hij zijn eigen been niet brak’

Feyenoord ging gisteren met 4-2 onderuit bij AZ. Trainer Dick Advocaat zal nog alles op alles moeten gaan zetten om iets van het seizoen te maken.

Willem van Hanegem heeft er een hard hoofd in. Hij schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad: “Feyenoord moet echt nog aan de bak om vierde te kunnen worden. Dat had ik niet gedacht toen ze net na de winterstop Ajax zo achteruit wisten te dwingen. Dat Steven Berghuis dan uit frustratie Pantelis Hatzidiakos een doodschop wil geven, is begrijpelijk maar zeker niet slim. Al helemaal omdat Hatzidiakos er niks aan kon doen.”

De Kromme gaat verder: “Ik had het ook weleens als speler, hoor. Zelfs zo erg dat ik een medespeler een kegel had willen geven. Maar uiteindelijk schiet niemand daar iets mee op. Berghuis al helemaal niet, want die bofte dat hij zijn eigen been niet brak bij die tackle. Vraag maar aan Marco van Basten wat één moment van frustratie met een loopbaan kan doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *