Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Justin Bijlow word gek van zijn blessures

Justin Bijlow wordt moedeloos van al zijn blessures van de laatste tijd. Dit zegt hij in een interview met Nu.nl.

“Daar word ik wel gek van. Ik wil gewoon een seizoen lang keepen en laten zien wat ik kan. Dat wordt steeds onderbroken, maar ik ga ervan uit dat het niet nog een keer gaat gebeuren.”

Toch vindt hij zichzelf niet blessuregevoelig: “Ik weet dat het anders zit. Het zijn ongelukkige dingen, geen spierblessures. In de warming-up voor het thuisduel met FC Groningen (2-0 overwinning, red.) zette ik een stap en scheurde ik op drie plekken iets in mijn teen. Tja, daar kan je weinig aan doen. Ik voel me nu fit en dat is het belangrijkste.”

Deze week begint hij met Jong Oranje aan het jeugd-EK. Bijlow rekent zich nog niet rijk wat een basisplek betreft: “Als ik veel had gespeeld bij Feyenoord, dan was ik wel zeker van mijn zaak geweest. Maar dat heb ik een tijd lang niet gedaan, dus ik moet het op de trainingen laten zien en dan maakt de bondscoach de keuze. Ik heb op dit moment geen idee wie de nummer één wordt. Ik ga nergens van uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *