Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Justin Bijlow onder de indruk van Nick Marsman’

Het ziet ernaar uit dat Nick Marsman Feyenoord gaat verlaten voor een avontuur bij Inter Miami. Justin Bijlow gunt hem in ieder geval het beste toe. Bijlow, die tegen Fortuna Sittard weer het vertrouwen kreeg van trainer Dick Advocaat, ‘had met Marsman te doen’.

“Omdat Nick het fantastisch heeft gedaan”, doelt hij in gesprek met Voetbal International op de periode van Marsman onder de Feyenoord-lat. “Hij heeft echt veel punten gepakt voor Feyenoord, zoals uit tegen PSV. Toen vond ik hem fantastisch keepen. Mocht het zo zijn dat hij naar Miami gaat, dan gun ik hem dat van harte. Ik neem al mijn concurrenten serieus, maar doordat Nick het zo geweldig heeft gedaan, moest ikzelf wel even een tandje bij zetten.”

De verhalen dat Bijlow blessuregevoelig zou zijn, doet hij af als onzin. “Ik wil geen naam krijgen dat ik een keeper ben die snel geblesseerd raakt. Ik had eerst een teenblessure en kreeg daarna last van mijn knie; ik zou niet weten wat ik daaraan kan doen. Tegen Willem II keepte ik ook, maar daarna kreeg ik tijdens de training een tik tegen die knie, werd-ie weer dik. Dat heeft even langer geduurd dan ik hoopte. Veel mensen dachten dat het een nieuwe blessure was, maar het ging gewoon om dezelfde.”

Op het EK O21 kreeg Kjell Scherpen de voorkeur boven Bijlow, die daar stiekem rekening mee had gehouden. Hij sprak erover met bondscoach Erwin van de Looi. “Hij vond dat Scherpen meer ritme had. Maar ik heb me tijdens trainingen kunnen laten zien en nu kan ik gewoon lekker presteren bij Feyenoord. Dan heb je in mei met Jong Oranje het vervolg van het EK met de kwartfinale tegen Frankrijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *