Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Feyenoord moet groot deel van transfersom Marcos Senesi weer afstaan

Mocht Feyenoord deze zomer Marcos Senesi gaan verkopen dan zullen ze een fors deel van de transfersom direct weer moeten afstaan. Martijn Krabbendam, clubwatcher namens Voetbal International, denkt dat er volgende week nieuws komt.

Clubs als AC Milan en Napoli zouden de Argentijnse verdediger graag vast willen leggen en er zingt een transfersom van ongeveer vijftien miljoen euro rond. “Ze hopen bij Feyenoord in ieder geval dat hij voor een faire prijs gaat”, zegt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. “Er is genoeg interesse uit Italië en Spanje en over een week zal er meer duidelijk zijn.”

Zeker is in ieder geval wel dat de Rotterdammers de te ontvangen transfersom zeker niet volledig kunnen gebruiken. “De club heeft toen ze Senesi haalden veel moeten laten vallen om hem binnen te kunnen brengen. Er is een hoog percentage van de transfersom voor San Lorenzo, zijn vorige club. Die hangen achterover en zien nu wel wat het nog op gaat leveren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *