Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Mohamed Kudus denkt dat zijn vriend perfect bij Ajax zou passen

Mohamed Kudus ziet het helemaal zitten als zijn vriend Kameldeen Sulemana deze zomer de overstap maakt naar Ajax. Hij komt in ieder geval met een zeer positieve recensie over de aanvaller van FC Nordsjaelland.

“Sulemana is een snelle vleugelspeler, die behendig en slim is”, zegt de Ajacied tegenover ESPN. “Eigenlijk heeft hij alles. Hij past goed bij onze speelstijl, zeker als snelle vleugelaanvaller. Hij kan scoren, assists geven.. Eigenlijk zou hij een perfecte speler zijn voor Ajax.”

Komende zomer speelt het tweetal, dat goed bevriend is, samen in het Ghanese elftal. Kudus gaat hem dan adviseren om naar Amsterdam te komen en de interesse van Manchester United links te laten liggen. “Hij kan beter bij Ajax komen spelen omdat ik hier ben en hem dan kan helpen. De stap van Denemarken naar United is heel groot. Dan is het verstandiger om hier naartoe te komen.”

Als Sulemana er toch voor kiest om naar Engeland te gaan, zou dat volgens de Ajax-middenvelder ook geen probleem zijn. “Hij heeft het talent om overal te kunnen spelen en ik geloof echt in hem. Wat hij ook kiest, hij laat het overal zien. Het is een slimme jongen, hij weet wat hij wil en uiteindelijk zal hij de goede beslissing maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *