Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Jens Toornstra neemt nieuw nummer na Berghuis-app

Feyenoord-speler Jens Toornstra heeft een nieuw telefoonnummer. Maandag lekte een screenshot uit de groepsapp van de Feyenoord-selectie uit en diens nummer was onvoldoende afgeschermd, waardoor menigeen deze ontrafelde.

Na de ophef rondom Steven Berghuis kwam het screenshot naar buiten. Toornstra reageert er nuchter op. “Bedankt voor alle inzendingen! Ik heb de leukste uitgekozen, de lijnen zijn nu gesloten! #nieuwtelefoonnummer”, zo deelt hij via zijn sociale media-kanalen. Daarbij deelt hij een afbeelding met een gefotoshopt kaal hoofd, waardoor een vergelijkenis met de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels ontstaat.

Berghuis verliet de groepsapp van Feyenoord nadat bleek dat hij op weg is naar aartsrivaal Ajax. Sportmarketeer Chris Woerts onthulde maandagavond al dat de deal tussen de partijen rond is, waar clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International deze week al groen licht verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *