Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Joachim Low ziet bondscoachschap Oranje niet zitten’

Nu Frank de Boer is vertrokken bij Oranje moet de KNVB opzoek naar een opvolger. Één van de genoemde namen was Joachim Low, maar hij ziet een dienstverband niet zitten.

Directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma sluit niet uit dat de bond in de zoektocht naar een nieuwe trainer uitkomt bij een buitenlander. Löw neemt na vijftien jaar afscheid bij de Duitse bond en dus was voor velen de optelsom snel gemaakt.

Maar Löw voelt er niets voor om bondscoach van Nederland te worden. “Ik heb daar nu totaal geen interesse in. En ze hebben genoeg goede trainers in Nederland.” Het is nog maar de vraag of hij meteen weer een nieuw dienstverband aangaat. “Na vijftien jaar aan de top is het goed om even vrij te zijn van verantwoordelijkheid. Een emotionele pauze is belangrijk voor me”, citeert Kicker hem. “Ik heb zolang bij de Duitse bond gezeten, je kijkt niet meteen naar iets nieuws.”

“Ik moet ook even de teleurstelling accepteren en leegte die nu komt. Zo’n toernooi als deze leg je niet even naast je neer, maar heeft tijd nodig. Ik heb het nooit gehad over pensioen. Er zullen zeker nieuwe projecten komen die interessant voor me zijn”, zegt de 61-jarige Duitser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *