Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Drama Wilfred Genee: moeder bewusteloos, vader overleden na hartinfarct

Wilfred Genee is de laatste dagen niet te zien bij het programma ‘De Oranjezomer’ en Johan Derksen heeft nu uitgelegd waarom. De vader van Genee is overleden, nadat zijn moeder van de trap was gevallen.

Eerder op de maandag werd het overlijden van vader Genee al bevestigd. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode”, liet een woordvoerder van Talpa weten. Derksen heeft in de maandagavonduitzending van De Oranjezomer alsnog extra details gedeeld. De moeder van Genee was bewusteloos geraakt na een val van de trap. Haar partner dacht vervolgens dat ze was overleden, kreeg een hartinfarct en overleed zelf.

“Ik vind dat Wilfred even met rust gelaten moet worden”, aldus Derksen. Hélène Hendriks heeft voorlopig de plek van Genee ingenomen. De dagelijke uitzendingen van De Oranjezomer zijn nog tot deze week te zien. Daarna zal het reguliere seizoen van Veronica Inside weer van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *