Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax moet vrezen voor vertrek van trainer Erik ten Hag’

Erik ten Hag is de logische kandidaat om Mikel Arteta op te volgen als trainer van Arsenal. Met dit nieuws pakt het medium Football London uit.

Arsenal heeft de slechtste competitiestart in 65 jaar achter de rug. De Londenaren verloren van Brentford, Chelsea en Manchester City waardoor de ploeg onderaan staat in de Premier League. De cijfers zijn hard: nul punten en een doelsaldo van 0-9. Het krediet van de Spanjaard Arteta brokkelt daarom snel af.

Op dit moment krijgt Arteta nog het voordeel van de twijfel, maar veel meer tegenvallers kan hij de komende tijd niet gebruiken. Het Londense medium denkt dat Ten Hag in dat geval in beeld komt als opvolger. De vraag is wel of de Ajax-leiding amper halverwege het seizoen wil meewerken, zeker nadat de oefenmeester in de zomer nog zijn contract verlengde rond een flirt met Tottenham Hotspur.

Naast Ten Hag worden ook Antonio Conte, Brendan Rodgers, Eddie Howe en Andrea Pirlo genoemd als kandidaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *