Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

KNVB voert flinke wijzigingen door in Eredivisie speelschema

De KNVB heeft tot de winterstop een flink aantal wijzigingen doorgevoerd in het Eredivisie speelschema. In totaal zijn vier wedstrijden van Ajax verplaatst naar een andere datum, terwijl twee wedstrijden een ander aanvangstijdstip gekregen hebben. De thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van zondag 3 oktober zal worden gespeeld om 14:30 uur. Dit stond oorspronkelijk voor 12:15 uur op het programma.

De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zaterdag 6 november is verplaatst naar zondag 7 november om 20:00 uur. Ook de uitwedstrijd tegen RKC is verplaatst naar een zondag. Deze wordt nu gespeeld op 21 november om 16:45 uur, terwijl dat oorspronkelijk een dag eerder al zou gebeuren.

Ajax – Willem II is met twee dagen vervroegd. Deze zou op zaterdag 4 december gespeeld gaan worden, maar dit zal al op donderdag 2 december al gebeuren. De aftrap is dan om 21:00 uur. De thuiswedstrijd tegen AZ van zondag 12 december is van aanvangstijdstip 14:30 uur verplaatst naar 16:45 uur, terwijl de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard wordt gespeeld op woensdag 22 december om 21:00 uur. Dit was oorspronkelijk donderdag 23 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *