Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax is in februari al kampioen van Nederland’

Analist Hugo Borst denkt dat Ajax maar weinig te vrezen heeft van de concurrentie in Nederland. Hij denkt dan ook dat de Amsterdammers in februari al kampioen van Nederland zullen zijn.

De columnist schrijft in het AD: “Begin februari krijgt Ajax, dan landskampioen na een 17-1 overwinning op Sparta, de schaal uitgereikt. Zou het niet leuk zijn, dacht ik zo, om begin mei een kleinere schaal uit te reiken aan PSV of Feyenoord? Vanwege plek 2, het maximaal haalbare. The best of the rest, en dan een flink bierviltje van zilver, een schaaltje.”

Elke prijs is er één, vindt Borst. “Dat zilveren schaaltje moet echt gevierd worden. Als hoofdprijs. Want dat is het. Het schaaltje is geen troostprijs, maar een hoofdprijs! Want het is het hoogst haalbare in een competitie waarin geen maat staat op die andere club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *