Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Bryan Linssen en Orkun Kökcü zijn kilo’s kwijt’

Feyenoord wist gisteren met 2-1 te winnen van Slavia Praag en de kritieken in de Nederlandse media zijn lovend te noemen. Het Algemeen Dagblad ziet dat Feyenoord mag hopen op een plek in de volgende ronde, voor het eerst sinds 2014.

‘Overwinteren zou de technisch directeur wat extra geld opleveren waar hij Slot verder mee op weg zal kunnen helpen om de Rotterdamse trein die al flink in beweging is gezet in een nog hoger tempo te kunnen laten rijden. Een tempo dat de Tsjechische kampioen voor rust te machtig was. De opgelopen schade kon niet meer worden gerepareerd.’

De Telegraaf constateerde bij Feyenoord een groot verschil tussen de eerste en tweede helft. ‘Hoewel Feyenoord moeite had om in restant van de wedstrijd het spelpeil van voor de rust te evenaren en Slavia aandrong, hielden de Rotterdammers op vechtlust en mede dankzij de steun van Legioen stand.’

De ochtendkrant ziet ook dat de spelers van Feyenoord steeds fitter raken. ‘Nadat Slot hem het shirt van Steven Berghuis met rugnummer tien heeft gegeven, betaalt Kökcü zijn trainer steeds vaker terug. Iedere keer wordt van hem gevraagd om vaker op doel te schieten. Evenals Kökcü was Linssen vorig seizoen niet topfit, maar zijn ook bij de aanvaller de nodige overtollige kilootjes onder het Feyenoord-shirt verdwenen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *