Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Definitieve breuk tussen Vitesse en Tannane lonkt: ‘Lijkt de beste optie’

De kans zit erin dat Oussama Tannane zijn laatste wedstrijd voor Vitesse heeft gespeeld. Het botert al langere tijd niet tussen trainer Thomas Letsch en de spelmaker, die woensdag uit de selectie is gezet.

Tannane heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en zette in op een transfer, die echter niet van de grond kwam. Na een wisselvallige start van het seizoen is de bom gebarsten: de linkspoot moest zaterdag tegen Fortuna Sittard de hele wedstrijd op de bank zitten en is woensdag disciplinair geschorst.

Letsch liet weten dat Tannane maandag – na de wedstrijden tegen Stade Rennes en Feyenoord – weer aansluit, maar de Gelderlander vraagt zich af of dat nog gaat gebeuren. ‘Contractontbinding lijkt beste optie’, kopt de regionale krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *