Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Geen Ajax meer voor Vertonghen: ‘Denk dat ik hier afsluit’

Jan Vertonghen lijkt niet meer terug te keren bij zijn oude liefde Ajax. Hij lijkt zijn loopbaan te gaan afsluiten bij het Portugese Benfica.

Vertonghen is 34 en heeft nog een contract tot medio 2023 in Estadio Da Luz. “Ik heb dan ook niet de ambitie om nog van club te veranderen, te verhuizen en weer een nieuw leven op te bouwen”, zegt hij tegenover RTL. “Ik zit hier wel goed en ik denk dus dat er een grote kans is dat ik hier af ga sluiten.”

Benfica voelt namelijk als een warm bad voor de Belg. “Ik heb het geluk gehad dat ik voor mooie en grote clubs heb mogen spelen en dit is er weer zo één. Het publiek is bijvoorbeeld ook echt een extra speler en ik ben blij dat ik dat nu ook heb mogen ervaren. Ik wilde naar een club die ambitieus was, meedoet in de Champions League en bovenin de competitie speelt. Dat heb ik hier allemaal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *