Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Guus Til en Jurriën Timber vallen in de prijzen

Guus Til is verkozen tot beste speler van de maand in de Eredivisie. Ook Ajax-mandekker Jurrien Timber viel in de prijzen. Het is de eerste keer dat Til de prijs wint.

De van Spartak Moskou gehuurde middenvelder heeft een uitstekende maand achter de rug met Feyenoord. In drie wedstrijden veroverden de Rotterdammers negen punten. PSV (0-4), sc Heerenveen (3-1) en NEC (5-3) werden achtereenvolgens aan de zegekar gebonden. Til maakte in die wedstrijden vier doelpunten. Minstens één doelpunt meer dan alle andere spelers in de Eredivisie, van wie de meesten vier wedstrijden speelden.

Timber is verkozen Johan Cruijff Talent van de Maand. De twintigjarige verdediger verstevigde in september de koppositie met Ajax. PEC Zwolle (0-2), SC Cambuur (9-0), Fortuna Sittard (0-5) en FC Groningen (3-0) werden met duidelijke cijfers verslagen. Opmerkelijk is dat de Amsterdammers de voorbije maand geen enkel tegendoelpunt kregen.

In het Eredivisie-elftal van de maand is Ajax hofleverancier met vijf spelers. Naast Timber zijn ook Noussair Mazraoui, Lisandro Martínez, Daley Blind en Dusan Tadic geselecteerd. Jens Toornstra, Til (beiden Feyenoor), Cody Gakpo (PSV), Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) en Tom Boere (SC Cambuur) completeren het elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *