Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Neymar en Kylian Mbappé kunnen elkaar niet luchten of zien

Neymar en Kylian Mbappé zouden lijnrecht tegenover elkaar staan. Met dit nieuws pakt het medium L’Equipe uit. De Braziliaanse sterspeler van PSG zou niet begrijpen waarom zijn Franse teamgenoot liever bij Real Madrid dan in Parijs speelt.

Mbappé wordt al jaren in verband gebracht met een overgang naar het Estadio Bernabeu. Met een contract tot 2022 ligt een (transfervrije) overgang meer dan ooit op de loer.

Neymar zou zijn maatje liever niet zien vertrekken. Daarin wordt de Braziliaan gesteund door zo’n beetje iedereen die bij PSG speelt en de club een warm hart toedraagt. De clubleiding van PSG liet al weten dat het zich niet neerlegt bij een vertrek van Mbappé.

De aanvaller wees naar verluidt al een aantal aanbiedingen af. Real Madrid is van jongs af aan al de favoriete club van de Fransman. Real-voorzitter Florentino Perez wil Mbappé zijn droom in het maagdelijke wit te spelen graag in vervulling laten gaan. Het liefste al in de winterstop. Op het moment dat Mbappé écht aankondigt om te vertrekken, zal die transfer wellicht bespreekbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *