Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Liverpool gaat in de zomer vol voor Danjuma’

Liverpool wil in de zomer doorpakken voor Arnaut Danjuma Groeneveld. Afgelopen zomer werd hij voor maar liefst 40 miljoen door Villarreal overgenomen van Bournemouth.

Liverpool ziet in Danjuma de buitenspeler voor de toekomst die nu al kan concurreren met Mohamed Salah en Sadio Mané, maar daar is Villarreal niet van plan om aan mee te werken. The Sun meldt dat de Nederlander pas in de zomer van 2022 naar een andere club mag verkassen. Tegen die tijd hoopt Villarreal uiteraard de hoofdprijs te vangen voor de buitenspeler, die bijzonder veel indruk maakt in zijn eerste maanden als speler van de Spaanse Europa League-winnaar.

Danjuma was in de Championship afgelopen seizoen goed voor vijftien treffers, wat hem een miljoenentransfer naar Villarreal opleverde. Ook daar heeft hij de smaak direct te pakken. De linksbuiten, die onlangs zijn rentree maakte in het Nederlands elftal, scoorde al vijf keer in La Liga. Bovendien staat zijn teller in de Champions League op vier.

Liverpool grijpt dus op korte termijn naast Danjuma, maar de kans is groot dat de topclub zich in de winter alsnog gaat roeren op de markt. Ook West Ham United-aanvaller Jarrod Brown staat namelijk op de verlanglijst, net als Raphinha van Leeds United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *