Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Real Madrid plant gesprek in met Ajax over Ryan Gravenberch’

Real Madrid is serieus geinteresseerd om Ryan Gravenberch deze zomer naar het Bernabeu te halen. Hier maakt het medium DefensaCentral melding van. Vorige week meldde De Telegraaf dat ook Bayern Munchen hem hoog op haar lijstje heeft staan.

Vanwege een in 2023 aflopend contract denkt de Duitse topclub hem voor hooguit zo’n dertig miljoen euro te kunnen ophalen. Naar verluidt heeft hij zelfs al een salarisindicatie ontvangen vanuit München.

Bayern ligt daarmee op poleposition, maar Real Madrid overweegt werk te maken van diens komst. Volgens het Spaanse medium wil De Koninklijke spoedig een meeting inplannen met het management van Gravenberch. Dit moet binnen een aantal weken ak gebeuren.

Intern bij Real Madrid staat Gravenberch er geweldig op. De Spaanse topclub is niet alleen enthousiast over diens kwaliteiten, maar weet daarnaast dat hij de potentie heeft om nog een flinke ontwikkeling door te maken in de komende jaren. Om die reden wil de clubleiding komende zomer graag doorpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *