Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Talpa niet blij met uitspraken van Johan Derksen’

Televisiezender Talpa is niet blij met de uitspraken die Johan Derksen afgelopen week deed. Hij liet zich namelijk hard uit over Johnny de Mol die verdachte is in een zaak van huiselijk geweld.

De Molr jr. zou zijn ex-vriendin onder meer hebben geslagen en bij de keel gepakt hebben. Het zijn geruchten die al heel lang sijpelen en nu opnieuw naar boven werden gehaald door het vermeende slachtoffer. Vervolgens begon De Mol zijn eigen talkshow HLF8 door te benadrukken dat er volgens hem ‘niets van waar is’. Toch is er wel aangifte gedaan door zijn ex.

Angela de Jong vertelt nu in de AD Media Podcast dat zij ‘verbaasd was over wat Johan Derksen allemaal in Vandaag Inside over de zaak van De Mol had gezegd’. “Dus ik dacht: ik vraag dat nog eens even na. Toen deed Derksen er nog een schepje bovenop. Ik denk dat ze daar bij Talpa niet zo blij mee waren. Met Derksen en Van der Gijp allebei, die zeiden dat er ‘foto’s in het dossier zaten, dus dat De Mol toch moeilijk kan ontkennen’.”

Op de foto’s, die nooit naar buiten zijn gebracht, konden we verwondingen bij de ex van De Mol zien. Derksen en Van der Gijp waren de eersten die publiekelijk begonnen over het bestaan van die foto’s. Logisch dus dat zenderbaas John de Mol, de vader van, niet blij zal zijn met Derksen en co.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *