Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax biedt Erik ten Hag een nieuw contract aan met opwaardering

Ajax wil er alles aan gedaan hebben om Erik ten Hag voor de club te behouden. En daarom hebben ze hem een contractverlenging aangeboden met een flinke opwaardering.

Dat heeft Gerry Hamstra, de tijdelijke opvolger van directeur voetbalzaken Marc Overmars, bekend gemaakt bij ESPN. “We hebben er alles aan gedaan om Ten Hag te behouden”, stelt Hamstra desgevraagd. De Amsterdammers boden hem een hoger salaris aan, meer inspraak in het technisch beleid in de rol van Overmars en een totale opwaardering aan. “Alles wat erbij hoort, absoluut.”

Maar Ten Hag heeft aangegeven zich momenteel te willen focussen op het hier en nu bij Ajax en nog niet aan het komende seizoen te denken. Niet voor Manchester United, maar ook niet extra jaren bij Ajax. “Erik is oud genoeg om zijn eigen toekomst te bepalen, maar we werken aan twee sporen. Dat Erik blijft of niet blijft”, zei Hamstra, die benadrukte dat hij heel erg hoog dat de coach blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *