Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Barcelona wil Memphis inzetten bij transfer Lautaro Martinez’

FC Barcelona wil zich deze zomer versterken met de Argentijnse spits Lautaro Martinez. Dit weet het medium Sport te melden. De Argentijn was een tijdje geleden al in beeld bij Barça, maar toen was hij gewoonweg te duur.

De financiële situatie in Catalonië is natuurlijk nog steeds niet heel erg rooskleurig te noemen, maar de bovengenoemde krant weet dat een ruildeal uitkomst moet bieden. Naar verluidt heeft Barça al aan de Nerazzurri laten weten dat het twee spelers én cash biedt voor de 24-jarige goalgetter: Memphis en Miralem Pjanic, met daarnaast dus nog een (goedgevulde) zak met geld. De marktwaarde van Martínez wordt geschat op een slordige zeventig miljoen euro.

Voetbal International berichtte onlangs over de toekomst van Memphis: “Aangezien het contract van Memphis in 2023 afloopt, kan Barça komende zomer nog een mooie transfersom vangen voor de speler die het vorig jaar transfervrij aantrok. Zelf zou de 76-voudig international niet per se hoeven te vertrekken, maar met het oog op het WK in Qatar is het evident dat hij wel aan spelen moet toekomen. En dus zou het zomaar kunnen dat de samenwerking komende zomer al na een seizoen weer eindigt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *