Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ten Hag de weg kwijt: ‘De kleedkamer bij Ajax is echt ziek’

Analist en voormalig voetbatrainer stelt dat Erik ten Hag een beetje de weg kwijt is bij Ajax. Volgens hem raakt de oefenmeester van Ajax de grip op de kleedkamer kwijt. En dit zou zomaar voor een zinderende kampioensrace kunnen gaan zorgen.

“Ten Hag is een beetje de weg kwijt”, concludeert De Mos bij het Eindhovens Dagblad, na de bekerfinale die PSV van Ajax won (2-1). “Hij moet oppassen na deze mindere serie, want ik denk dat de kleedkamer bij Ajax echt ziek is. Hij heeft natuurlijk risico’s genomen. Brobbey negentig minuten of hem laten invallen is een groot verschil. Ten Hag is spelers aan het kwijtraken in de kleedkamer. De Ihattaren-wissel pakte natuurlijk ook helemaal verkeerd uit.”

De Mos concludeert dat Ten Hag in een ‘sandwich’ terechtkomt bij Ajax. “Sinds Overmars weg is, wint Ten Hag geen wedstrijd meer (sinds het vertrek van Overmars won Ajax vier van zijn dertien wedstrijden niet, red.). Dat is een constatering van mij. Wat je ermee doet moet je zelf weten. Het voetbal is totaal weg. Het wordt nog een hele linke en gevaarlijke ontknoping voor Ajax, denk ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *