Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Fanatieke aanhang Marseille niet welkom in duel met Feyenoord

Feyenoord zal de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille spelen in een leeg stadion. Daarmee wordt de club gestraft vanwege ongeregeldheden in het duel met PAOK Saloniki.

De Europese voetbalbond maakt bekend dat Marseille de Virage Nord, waar doorgaans de fanatieke aanhang zit, van het Stadio Vélodrome gesloten moet houden tegen Feyenoord. Daarnaast ontvangt l’OM een boete van 98.000 euro.

Het ging mis tijdens het duel tussen Marseille en PAOK toen Dimitri Payet een hoekschop wilde nemen namens de thuisploeg. De 38-voudig Frans internationals werd door Griekse fans bekogeld. De supporters van Marseille reageerden daar weer op door vuurwerk en rookbommen naar het uitvak te gooien. De politie moest verdere escalatie voorkomen.

Feyenoord gaat op 5 mei op bezoek bij Marseille. De heenwedstrijd in De Kuip wordt een week eerder gespeeld. De andere halve finale in de Conference League gaat tussen AS Roma en Leicester City, dat PSV uitschakelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *