Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Noussair Mazraoui bereikt akkoord met Bayern Munchen’

Noussair Mazraoui heeft een akkoord bereikt met de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Dit weel het medium BILD te melden. De Duitse club leek eerder te zijn afgehaakt in de onderhandelingen met de Marokkaan, maar toen een akkoord met Barcelona naderede, meldde het zich plotseling opnieuw in de strijd. Dat bleek met succes, want de twee partijen hebben dus een principeakkoord bereikt.

Mazraoui is bezig aan een uitstekend seizoen bij Ajax en ligt dus in de belangstelling van meerdere grote clubs. Hij gaf eerder al aan zijn aflopende contract bij Ajax niet te willen verlengen, aangezien hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. De kans is aanwezig dat hij samen met teamgenoot Ryan Gravenberch de overstap maakt naar Bayern München, maar dat is afhankelijk van Ajax.

Daarnaast weerlegt BILD het gerucht dat Bayern ook in de markt is voor Freiburg-verdediger Nico Schlotterbeck, maar bevestigt het wel dat Borussia Dortmund interesse heeft in Karim Adeyemi van RB Salzburg. De onderhandelingen verlopen echter stroef, doordat er een meningsverschil is omtrent de bonussen. Dortmund hoopt met Adeyemi een vervanger binnen te halen voor de vertrekkende Erling Haaland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *