Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Feyenoord treft een zwaar gehavend Olympique Marseille

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord een zwaar gehavend Olympique Marseille tegenover zich zal krijgen in de halve finale van de Conference League. De Franse club wordt namelijk geteisterd door een blessuregolf.

In gesprek met L ‘Equipe vertelt trainer Jorge Sampaoli enorme personele problemen te hebben bij Marseille. “Ik heb op dit moment niet de luxe om elke wedstrijd met mijn ideale opstelling te spelen. Ik moet vooral kijken naar de spelers die het minst vermoeid zijn.” Sampaoli ziet dat het moordende wedstrijdschema grote invloed heeft op de fitheid van zijn spelers. “We zijn het enige team in Frankrijk dat nog actief is in een Europees bekertoernooi en we moeten met de afwezigheid van sommige jongens omgaan.”

Voormalig Ajax-Spits Arek Milik ontbreekt in ieder geval tegen Feyenoord. Overigens kan de kwartfinale tegen PAOK Saloniki nog een vervelend staartje krijgen voor Marseille. Kyriakos Thomaidis, verslaggever van het Griekse platform Diki meldt dat Marseille-speler Dimitri Payet voorafgaand aan het duel positief getest is op doping. Of het voorval nog verdere gevolgen heeft voor Marseille en Payet is nog niet bekend, maar mogelijk moet de spelmaker beide duels met de Rotterdammers missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *