Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Rotterdams talent verkiest Ajax boven Feyenoord

Het zestienjarige talent Jaynilson Geoffery gaat voetballen voor Ajax. Het Rotterdamse talent had ook een aanbod van Feyenoord op zak maar kiest voor een contract bij de Amsterdammers.

Geoffery noemt zijn vertrek tegenover Ajax Showtime voor hemzelf een logische keuze ondanks dat hij zelf uit Rotterdam komt. “Dat is nog wel een bijzonder verhaal. In december kreeg ik eerst een uitnodiging om op stage te komen bij Feyenoord, maar dat heb ik afgewezen. Ondanks dat ik uit Rotterdam kom, ben ik een echte Ajax-fan. Ajax was de club waar ik op wachtte.”

De Amsterdammers toonden al langer hun belangstelling voor Geoffery, die zelf kan genieten van het voetbal dat Ajax altijd laat zien. “Ik vind het de mooiste club van Nederland en hun speelstijl heeft mij gepakt. Daar wilde ik spelen en ik was er inmiddels van overtuigd dat het kon. Feyenoord wees ik daarom af en op dezelfde dag werd ik gebeld dat ik bij Ajax op stage mocht komen.”

Volgens Geoffery kunnen de Ajax-fans de komende jaren het één en ander verwachten van de talentvolle aanvaller. “Ik ben rechtsbenig en speel het liefst vanaf de linkerflank. Ik ben een snelle speler met veel techniek, een echte dribbelaar. Maar ik heb ook fysieke kracht. Voor het doel ben ik goed en ik neem veel initiatief aan de bal.” De talentvolle vleugelspeler legt de lat in ieder geval hoog voor zichzelf en hoopt in de voetsporen te treden van een tweetal topvoetballers. “Ik kan echt genieten van de manier van spelen van Antony. Verder kijk ik altijd al naar Cristiano Ronaldo. Hij is zó professioneel en een echte leider. Ronaldo en Antony zijn mijn grote voorbeelden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *