Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax wilde Arne Slot halen maar vond het te patserig’

Ajax zou hebben overwogen om Arne Slot weg te halen bij Feyenoord door de ontsnappingsclausule van zeven miljoen euro te activeren. Dit weet Rene van der Gijp te melden.

“Ik heb gehoord dat er binnen Ajax heel veel stemmen voor waren om de afkoopsom van Slot te betalen. Toch is er besloten om het niet te doen, omdat ze dat uiteindelijk te hautain en te patserig vonden”, onthult Van der Gijp tijdens Vandaag Inside.

Slot wordt door velen gezien als ‘de ideale Ajax-trainer’, maar hijzelf wilde nooit zeggen of-ie graag naar Amsterdam wilde. Ondertussen lijkt de Eredivisie-koploper voor Alfred Schreuder (Club Brugge) te gaan.

“Ik had niet aan hem gedacht, want ik vond Peter Bosz ook heel geschikt”, zei Johan Derksen al over Schreuder. “Die lijkt nu in Lyon te blijven. Ik heb het volste vertrouwen in Schreuder. Hij heeft bij TSG Hoffenheim en Club Brugge ook internationale ervaring opgedaan. Hij geldt als een tactisch brein.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *