Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Erik ten Hag: ‘Moeilijk om Ajax na deze ongelooflijke jaren te verlaten’

Vandaag werd officieel bekend gemaakt dat Erik ten Hag deze zomer Ajax zal verruilen voor een dienstverband bij Manchester United. Hij is blij dat het eindelijk de wereld is in gebracht.

“Ik ben blij dat het rond is en officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk”, reageert Ten Hag op de Ajax-site. “Maar ik heb maar één belang nu en dat zijn die laatste vijf wedstrijden. Ik wil op een mooie manier afsluiten, dus met het kampioenschap. Met de titel kwalificeren we ons rechtstreeks voor de Champions League. Daar hoort Ajax thuis.”

Ten Hag heeft voor drie jaar getekend op Old Trafford, met een optie voor een vierde seizoen. Op de officiële website van United toont hij zich ook gelukkig met de deal. “Het is een grote eer om de nieuwe manager van Manchester United te worden”, laat hij weten.

“Ik heb enorm veel zin in de uitdaging die voor me ligt”, vervolgt Ten Hag. “Ik ken de geschiedenis van deze geweldige club en de passie van de fans, en ik ben vastbesloten om een team te ontwikkelen dat in staat is om het succes te leveren dat ze verdienen. Het wordt moeilijk om Ajax na deze ongelooflijke jaren te verlaten, maar ik ben volledig toegewijd aan Manchester United.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *