Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘United neemt contact op met management van Jurrien Timber’

Manchester United zou de gesprekken zijn gestart met het management van Jurrien Timber. Hier maakt het medium Manchester United FC MPB melding van.

Het Twitter-account met bijna 180.000 volgers beweert de scoop te hebben bij het nieuws over Timber. ‘Manchester United is in gesprek met de zaakwaarnemer van Timber. Timber zelf staat open om deze zomer samen met zijn trainer naar Manchester te vertrekken. Meer informatie volgt en andere mediakanalen zullen dit nieuws komende week waarschijnlijk aanvullen.’

Timber maakt dit seizoen veel indruk als centrale verdediger bij Ajax. Hij speelde in de Eredivisie 27 wedstrijden mee, waarin hij tevens goed was voor drie goals en een assist. Lang leek hij met Ajax het record van minste tegendoelpunten in een Eredivisie-seizoen te breken, maar de laatste weken is de defensie zo lek als een mandje. Ajax kreeg tien tegengoals in de laatste zeven wedstrijden.

Bij Manchester United moet hij de defensieve problemen oplossen. Momenteel staan Raphaël Varane, Harry Maguire of Victor Lindelöf centraal achterin bij United. De ploeg kreeg met die defensie echter al 51 doelpunten tegen in 34 wedstrijden. Zoals het er nu uitziet, zal Timber geen Champions League spelen volgend seizoen als hij de overstap maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *