Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Barcelona opent gesprekken met Lisandro Martinez’

Lisandro Martinez staat in de concrete interesse van FC Barcelona. Hier maken zowel Spaanse als Argentijnse media melding van. Namens de Catalaanse topclub zou directeur Matieu Alemany afreizen naar Amsterdam om beweging te brengen in deze transfer. Mede dankzij Jordi Cruijff zijn de relaties tussen beide clubs uitstekend te noemen.

Martínez is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax. Na een onwennige start en een moeilijke fase vorig seizoen is de Argentijn dit seizoen definitief uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde schakel in Amsterdam. De hernieuwde interesse van Barcelona lijkt een beloning te zijn.

Het is de vraag of Ajax meewerkt aan een transfer van Martínez. Het aantal vertrekkende verdedigers lijkt al fors. Jurriën Timber kan rekenen op concrete interesse van Manchester United, Perr Schuurs lijkt te willen vertrekken, Nicolás Tagliafico idem dito en Noussair Mazraoui zou al akkoord zijn met Bayern München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *