Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘United wil twee spelers inzetten voor komst Frenkie de Jong’

Manchester United wil een poging wagen om Frenkie de Jong deze zomer naar de Premier League te halen. En daarvoor zijn ze bereid om ver te gaan. Dan kan door een fikse transfersom te betalen, maar ze willen het eerst proberen met het inzetten van twee spelers.

Volgens het Spaanse Fichajes staat FC Barcelona niet helemaal onwelwillend tegenover een transfer, vooral omdat de club met gigantische financiële problemen kampt. Bovendien heeft de club met Gavi en Pedri al twee megatalenten uit eigen jeugd aan boord. Barça zou daarom open staan voor een verkoop van de Jong, maar wil in dat geval wel winst maken. Drie jaar geleden werd De Jong nog voor 86 miljoen euro losgeweekt bij Ajax.

Ieder bod dat hoger is dan dat bedrag, zal volgens het Spaanse medium serieus worden overwogen. Manchester United overweegt het echter ook op een andere manier aan te pakken. De club zou bereid zijn om Alex Telles én Marcus Rashford naar Spanje te sturen. In dat geval zou het nog slechts een paar miljoen euro over moeten maken. Barça gaat in de zomer juist op zoek naar een linksback en spits, waardoor de club mogelijk open staat voor de ruil.

Manchester United zet in op De Jong omdat de middenvelder in het verleden al succesvol samenwerkte bij Ajax. Het aantrekken van de middenvelder moet Manchester United sneller aan prijzen gaan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *