Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Matthijs de Ligt gaat een megacontract ondertekenen’

De toekomst van mandekker Matthijs de Ligt lijkt gewoon bij de Italiaanse grootmacht Juventus te liggen. Volgens La Gazzetta dello Sport is de Oranje-international wat Juventus betreft deze zomer niet te koop.

De Italiaanse topclub houdt er sterk rekening mee dat Giorgio Chiellini na dit seizoen vertrekt. De geroutineerde verdediger stopt sowieso als international, maar lijkt nog een jaar in de Amerikaanse MLS door te willen brengen.

Juventus ziet het niet zitten om in één zomer zowel Chiellini als De Ligt kwijt te raken. De voormalig Ajax-verdediger moet in Turijn zelfs de nieuwe leider worden, zo stelt de roze sportkrant. Om die reden wil de clubleiding zo snel mogelijk in gesprek treden om een nieuwe contract tot stand te brengen.

De huidige verbintenis van De Ligt loopt medio 2024 af. Juventus wil voorkomen dat het volgend seizoen voor een groot dilemma komt te staan, zeker nu steeds meer clubs aan hem denken. Naast United gaat het onder meer om Chelsea en Bayern München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *