Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax geeft dit niet meer weg, PSV in een kansloze situatie’

Voormalig voetbaltrainer Henk ten Cate is ervan overtuigt dat Ajax weer landskampioen zal worden. Ze zijn het ondanks de onrust binnen de club, aan hun stand verplicht. De Amsterdammers staan met vier duels te gaan met vier punten voor op PSV.

“Maar voor mijn gevoel gaat Ajax dit never nooit meer weggeven en is het een kansloze situatie voor achtervolger PSV”, stelt Ten Cate tegenover De Telegraaf. De oud-trainer van de regerend landskampioen is van mening dat Ajax het aan zijn stand verplicht is om in mei met de schaal te staan. “Omdat ze de hoogste begroting en beste selectie hebben.”

Wanneer PSV prompt toch Ajax voorbijgaat op de ranglijst, grijpt de ploeg van de vertrekkende Erik ten Hag naast alle drie de prijzen in Nederland dit seizoen. “En dan is het dus écht een verloren seizoen geweest en niet het afscheid dat hij (Ten Hag, red.) zich had voorgesteld.” Dat het de voorbije weken zo moeizaam verloopt bij Ajax, wijt Ten Cate aan de onrust binnen de club.

Ammehoela, dat het vertrek van Marc Overmars en het aanstaande afscheid van Erik ten Hag geen rol hebben gespeeld. Ik weet zeker van wel”, is Ten Cate stellig. “De affaire-Overmars is in de kleedkamer het gesprek van de dag. Zeker als vervolgens Winston Bogarde volkomen ten onrechte voor de bus wordt gegooid. En dan was er nog de ophef rond André Onana, Zakaria Labyad en Quincy Promes, die weliswaar al een tijdje weg is, maar wel met een aantal jongens in de huidige selectie heeft gevoetbald. Het leidt allemaal af van waar Ajax mee bezig is en verstoort daardoor de dynamiek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *