Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax vreest topclubs en gaat snel om de tafel met Jurrien Timber

Ajax gaat op korte termijn om de tafel met het management van Jurrien Timber. Ze willen hem namelijk een nieuw contract voorschotelen omdat de interesse in hem fors groeit. Dat bevestigt clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick Off.

De naam van Timber klinkt de laatste weken steeds luider in het internationale geruchtencircuit. De twintigjarige verdediger zou volgens diverse media in het buitenland op de radar staan van Bayern München en Manchester United, waar hij opnieuw zou kunnen samenwerken met zijn huidige coach Erik ten Hag.

Volgens Verweij is verlenging van het contract van Timber niet uitgesloten. Bovendien is een verkoop niet noodzakelijk, omdat hij dus nog een contract heeft dat hem tot medio 2024 aan Ajax bindt. Als Timber komend seizoen wil vertrekken, kunnen de Amsterdammers zodoende nog altijd een transfersom vangen voor de Oranje-international.

Ajax is voorzichtig geworden met de contractsituatie van spelers in de selectie. Dit seizoen lopen André Onana en Noussair Mazraoui transfervrij de deur uit, wat afgelopen zomer ook al gebeurde met Brian Brobbey. Hij koos voor een avontuur bij RB Leipzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *