Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Cristiano Ronaldo kan terugkeren naar Real Madrid’

Real Madrid zou overwegen om Cristiano Ronaldo terug te halen. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van. De Portugese superster zou een terugkeer zelf ook wel zien zitten.

Ronaldo ruilde Juventus afgelopen zomer in voor Manchester United en liet zien ook op 37-jarige leeftijd nog fenomenaal te zijn. De aanvaller was dit seizoen al 23 keer trefzeker, waaronder zeventien maal in de Premier League. Dat is extra knap omdat zijn ploeg dit seizoen matig presteert: United staat slechts op plaats zes.

Zijn uitmuntende prestaties hebben de beleidsbepalers van Real Madrid aan het denken gezet. De club waar Ronaldo uitgroeide tot de beste speler ter wereld, ziet in hem nog altijd een versterking voor komend seizoen. De club is ervan overtuigd dat Ronaldo een garantie voor doelpunten is. Mogelijk kan Real profiteren van de situatie bij Manchester United, waar Ronaldo mogelijk slachtoffer wordt van een gigantische schoonmaak die Erik ten Hag gaat doorvoeren.

In gesprek met Sky Sports was Ralf Rangnick nog lovend over de Portugese superster. “Hij heeft aangetoond hoe belangrijk hij voor ons is, maar we hebben duidelijk nieuwe spitsen nodig.” Real Madrid kroonde zich afgelopen weekend tot landskampioen in La Liga. Zonder Ronaldo is Karim Benzema uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *