Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Roger Schmidt gelooft in titel door ‘mentale voorbereiding’

Roger Schmidt gelooft nog steeds in de titel met zijn ploeg PSV. Dit weekend reizen de EIndhovenaren af naar De Kuip voor het treffen met PSV. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om in de race te blijven voor het kampioenschap.

In zijn PSV-periode won Schmidt nog geen enkele keer van de Rotterdammers. Twee keer werd er verloren en eenmaal sleepte PSV een punt uit het vuur. Eerder dit seizoen ging de Eindhovense formatie in eigen huis met 0-4 onderuit. “Toch gaan we vol vertrouwen naar Feyenoord toe”, wordt Schmidt geciteerd door Voetbal International. “We hebben na het duel met AZ begin februari geen wedstrijd meer verloren in de Eredivisie. Alleen nog één keer gelijkgespeeld tegen FC Twente.”

“Wij geloven dus nog steeds in de titel”, vervolgt Schmidt. “Het zou namelijk niet mogelijk zijn zo’n serie wedstrijden neer te zetten als we er niet in zouden geloven. De mentale voorbereiding is de laatste weken steeds hetzelfde omdat we alleen maar finales hebben gespeeld. Dat komt ook door Ajax. Wij wisten steeds dat zij niet veel punten zouden verspelen.”

Schmidt weet dat een nederlaag in Rotterdam het einde van de titelkansen betekent als Ajax op bezoek bij AZ wél wint. De Duitser prijst Feyenoord en Arne Slot en beseft dat het lastig gaat worden. “Ze hebben een geweldig seizoen, ze hebben een goed team en wij zullen van hen moeten winnen in hun stadion.” Maar: “Dat we nog niet eerder van Feyenoord hebben gewonnen, telt niet meer. Dit is een nieuwe wedstrijd. We zullen er klaar voor zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *