Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Komende jaren steeds meer Mexicanen naar PSV’

Er zullen de komende jaren steeds meer Mexicaanse spelers trekken naar PSV. Deze mening is de voorzitter van Chivas FC aangedaan. Dit weet hij te melden tegenover het Eindhovens Dagblad.

De samenwerking tussen PSV en Chivas werd een maand geleden aangekondigd. Amaury Vergara, die zowel directeur als eigenaar is van de Mexicaanse club, verwacht dat er de komende periode meer Mexicanen naar Eindhoven zullen komen. Hij was woensdag in Eindhoven.

“Wij kunnen PSV helpen om commercieel te groeien in Mexico en de Verenigde Staten, waar we ook belangrijke kennis van de markt hebben. Daarmee kan de club internationaal een slag maken en de naamsbekendheid nog verder vergroten. Er zijn sowieso al heel veel supporters van PSV in Mexico”, zegt Vergara tegen de krant.

Vergara denkt dat ook spelers en trainers uitgewisseld zullen worden tussen Eindhoven en Mexico. “Het Mexicaanse voetbal heeft een flinke slag gemaakt in het afgelopen decennium. Spelers zijn veel fitter dan voorheen en er is op het gebied van bijvoorbeeld voeding en trainingsmethodes grote progressie geboekt. Maar het kan altijd nog beter en PSV en wij denken in dit opzicht veel aan elkaar te hebben. Chivas wil blijven innoveren en we zien in PSV een echte bondgenoot wat dit betreft. (…) Binnen twee, drie jaar spelen veel meer Mexicaanse voetballers in Europa en ook bij PSV verwacht ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *