Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Weet niet of Cyriel Dessers het volgend jaar bij Feyenoord weer kan’

Kan Cyriel Dessers volgend seizoen weer net zo presteren als deze editie? Voormalig spits John van Loen heeft zo zijn twijfels. De Belgisch-Nigeriaanse aanvaller is Europees topscorer van de Stadionclub, maar Van Loen twijfelt nog of hij vier miljoen euro aan Dessers uit zou geven.

Dat is de transfersom die Feyenoord zou moeten neertellen om Dessers over te nemen van KRC Genk. Van Loen is in ieder geval nog niet overtuigd. “Hij heeft er maar zes in de competitie gemaakt”, zegt hij tegen NU.nl. “Je moet vooral de vraag stellen of hij het volgend seizoen weer zo goed doet.”

De gewezen aanvaller vraagt zich ook af of de lage transfersom niet aantrekkelijk zal worden voor andere clubs, waardoor de concurrentie hoog wordt. “Vier miljoen is in deze tijd niet zo veel geld voor een spits die tien keer scoort in de Conference League. Straks schiet hij tegen Marseille de elfde binnen, dan is hij goud waard.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *