Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Luis Suarez zet zinnen op terugkeer in Camp Nou’

Luis Suarez zou zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer bij FC Barcelona. In 2020 verruilde hij de club nog voor een avontuur bij Atletico Madrid. In El Chiringuito weet journalist José Álvarez dat te melden.

De Uruguayaan wil zelfs een deel van zijn salaris inleveren om deze overstap mogelijk te maken. Op dit moment heeft de clubleiding de Atlético-aanvaller overigens in de wachtkamer geplaatst.

Suárez speelde in zijn vorige Barcelona-periode 283 officiële wedstrijden voor Barcelona. De oud-Ajacied produceerde 195 doelpunten en 113 assists voor de club, maar dat bleek niet voldoende om in Catalonië te mogen blijven. Een jaar na zijn vertrek nam ook boezemvriend Lionel Messi afscheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *