Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Joey Veerman: ‘We worden weer genaaid’

Joey Veerman vindt het niet te geloven dat Feyenoord gisteren in de 96ste minuut een penalty kreeg. Deze was op zijn minst discutabel te noemen en na afloop kon de middenvelder zijn ogen niet geloven.

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük legde de bal na een handsbal van Mauro Júnior diep in blessuretijd nog op de stip. Cyriel Dessers pakte dit buitenkansje uit en schoot Feyenoord in extremis op 2-2. “Dit is toch schandelig, serieus!”, foeterde Veerman na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN. “Hoe kan het nou dat de scheidsrechter niet zelf even gaat kijken? Dat vind ik serieus ongelooflijk. Wij worden gewoon weer genaaid.”

Door het puntenverlies blijft het verschil tussen Ajax en PSV vier punten en kunnen de Eindhovenaren het kampioenschap vergeten. Daarom snapt Veerman weinig van het handelen van de arbiter. “Het gaat wel ergens om op dit moment. Als wij drie punten hadden gehad, stonden we nu op twee punten van Ajax met nog twee wedstrijden. Ik denk dat je daar ook wel even over na moet denken in zo’n situatie.”

Ook het gedrag van Gözübüyük rond de strafschop riep bij Veermaan de nodige vraagtekens op. “Volgens mij floot hij niet eens voor een penalty, hij zocht gelijk contact met de VAR. Uiteindelijk kwamen er zes spelers van Feyenoord en ws het ineens hup een penalty. Als je de beelden ziet is dat schandalig. Als de wedstrijd zo afloopt, is het gewoon een kutmiddag”, besloot de ex-speler van sc Heerenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *